Om mig

Mamma till tre pojkar, gift sedan några år tillbaka. Arbetar som handläggare. Bor i en liten sovande svensk stad där jag nu börjat, mycket smått, jobba som politiker. Ägnar en stor del av fritiden till träning då jag också leder egna pass inom Friskis & Svettis.
Jo, just det - en sak till. Jag har ibland ganska starka åsikter och står för dom! (Men ändrar gärna åsikt om du kan övertyga mig med fakta. :)

tisdag 24 maj 2011

Gillette Just Legs...

Som jag brukar säga... "-Where do I begin...?"

En sån infantil, urbota korkad tävling?!

För er som inte vet så utlyste Gillette en tävling om snyggaste benen - kvinnor (SJÄLVFALLET!!!) där vi kvinnor - vanliga kvinnor - skulle få skicka in bilder på sina ben och sedan skulle besökarna själva få välja fram en vinnare. -Nu räknade dom dock inte med att kvinnor har en egen hjärna (NEWSFLASH!!!) och några av oss som kan tänka började protestera. För det var en kvinna som lade upp en bild på sina ben - sina NATURLIGA ben och naturen har (av någon anledning...?) tänkt sig oss kvinnor som HÅRIGA! Dvs - vi HAR HÅR på våra ben!!! Oavsett HUR MYCKET vi än försöker ta bort det så är det lik förbannat fortfarande KVAR på benen!!! Jo - en kvinna lade alltså upp en bild på sina mycket håriga ben. (En del män verkade bli rädda och hävdade att det var en mans ben... -Sanningen är betungande ibland...) Men hon blev snabbt populär bland de som röstade (=protesterade mot tävlingen) och herregud...? Ett företag fullständigt "devoted" till hårborttagning kan ju INTE ha en HÅRIG kvinna med i tävlingen! Så man tog helt enkelt sonika bort hennes bild. -Då la hon upp en ny bild på sig själv (den innan var nämligen bara underbenen och det var tvunget att vara en helkroppsbild (-kom man på lite smidigt....)) Så den nya bilden lades då upp och vilken bild vinner hela tävlingen?! Jo - HON vinner!!!


Hur ska vi nu göra tänker man på Gillette?! (Kan se paniken sprida sig i korridorerna....) JO! Man har ju en JURY! Så dom får utse vinnaren. Vinnaren blev således en väldigt smal, brunbränd, långbent 17-åring (är man en kvinna när man är omkring 17 år...?) från Danmark. -Kan man tänka sig?!


För att försöka blidka oss med hjärna så har man också utsett en Voter's choice och det blev då kvinnan med sina håriga ben. -Så glad jag blev...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv