Om mig

Mamma till tre pojkar, gift sedan några år tillbaka. Arbetar som handläggare. Bor i en liten sovande svensk stad där jag nu börjat, mycket smått, jobba som politiker. Ägnar en stor del av fritiden till träning då jag också leder egna pass inom Friskis & Svettis.
Jo, just det - en sak till. Jag har ibland ganska starka åsikter och står för dom! (Men ändrar gärna åsikt om du kan övertyga mig med fakta. :)

lördag 4 juni 2011

Och igen....

Så har ju självfallet då en presidentkandidat i USA avslöjats att ha en affär, http://www.expressen.se/nyheter/1.2458556/presidentkandidat-atalas-for-att-morka-sexaffar.

Vilken HELYLLE kille va?! 


Detta medans hans fru kämpade emot cancer. Hon avled senare pga cancern så troligen mådde hon rätt så dåligt.

Inte bara var han otrogen, nejdå, han har använt kampanjmedel, 6 miljoner, för att mörka affären.

Inte bara var han otrogen, stal ur kampanjkassan för att mörka sina spå, nejdå, han fick även BARN med sin älskarinna!

Detta innbär då alltså att han INTE använde någon form av skydd för män - kondom också kallat - under tiden han var otrogen. Vilket då innebär att han riskerar dra på - inte bara sig själv - utan även frugan sexuellt överförbara sjukdomar! Det kanske inte var något fel på kvinnan han mötte - men de män hon haft sex med tidigare? Och de kvinnor DE männen haft sex med...? Bara för att den person du just NU för tillfället ligger med verkar schysst - så betyder INTE det att alla de tidigare partners den personen haft är schyssta.

Det hade ju varit ett ödets ironi om man på frugans obduktion kommit fram till att: "-Nej, det var inte cancern hon dog av - det var syfilisen."

Hur j*vla svårt är det att behålla någon form av RESPEKT för den man är gift med?! Fungerar inte äktenskapet så får man faktiskt, jag numera to.m. på MALTA (man har inte fått det innan omrösningen som var för några veckor sedan) SKILJA SIG!!! Är gräset så förbannat grönare på andra sidan - så flytta ut ur ditt hus först!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv