Om mig

Mamma till tre pojkar, gift sedan några år tillbaka. Arbetar som handläggare. Bor i en liten sovande svensk stad där jag nu börjat, mycket smått, jobba som politiker. Ägnar en stor del av fritiden till träning då jag också leder egna pass inom Friskis & Svettis.
Jo, just det - en sak till. Jag har ibland ganska starka åsikter och står för dom! (Men ändrar gärna åsikt om du kan övertyga mig med fakta. :)

onsdag 24 augusti 2011

Plura och kokainet....

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13509521.ab

Ja... Per "Plura" Jonsson - "sångare" i Eldkvar har ju haffats med kokain på sig. Eller som AB skriver:
"[...] han gripits med 3,36 gram kokain i vänster byxficka."
Just att det var vänster byxficka är ju känt att det är en försvårande omständighet. Höger byxficka brukar vara att föredra... -Eller...? Varför specificera vilken byxficka det var - egentligen?


Iaf - det hela är så dumt, så urbota dumt. Varför är det dumt? Jo, för han tycker så SYND om sig själv... Det hela var ju ett misstag - kan ingen förstå det? Och just när han begår sitt misstag så tar polisen honom... En fyllegrej... -Jamen, drick inte då? Sedan att han begår misstaget EN gång och att precis just DÅ tar polisen honom! (*pfft* EN GÅNG?! Hur dum tror han att man är? EN GÅNG?! Det är bara det att polisen råkade ta honom DENNA gången...)
Enligt honom själv så är han nog straffad som han är eftersom hans son flyttat ifrån honom och bor nu endast hos sin mamma. En BRA son uppenbarligen som tar avstånd från droger!
Dessutom beklagar han sig att HAN klarar sig ju, men resten av bandet i Eldkvar inte klarar sig utan honom. Får han straff i 3 mån så kan dom ju inte spela i 3 mån. -Nej, men är det så dags att tänka på det NU?! Det kunde han tänkt på den där kvällen han KÖPTE och BETALADE för kokainet! 

Finns ett ord för såna människor: -"PUCKO!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar