Om mig

Mamma till tre pojkar, gift sedan några år tillbaka. Arbetar som handläggare. Bor i en liten sovande svensk stad där jag nu börjat, mycket smått, jobba som politiker. Ägnar en stor del av fritiden till träning då jag också leder egna pass inom Friskis & Svettis.
Jo, just det - en sak till. Jag har ibland ganska starka åsikter och står för dom! (Men ändrar gärna åsikt om du kan övertyga mig med fakta. :)

onsdag 14 september 2011

Energitjuvar...

Är den värsta sortens tjuvar...



Människor som tar energi ifrån dig av olika anledningar. Det kan vara dels genom ord som är menade att trycka ner dig och få dig att känna dig liten. Men det kan också vara människor som är så fulla av sig själva att dom inte ser någon annan utan resten av mänskligheten existerar liksom inte för dom.

Den sista kategorin kan man ju egentligen inte beskylla för något utan endast beklaga. Någon dag lär dom upptäcka att världen inte snurrar kring dom - otäck dag...
Men den första kategorin? Människor som medvetet gör dig illa? Som använder sina ord ytterst medvetet för att såra dig? Väldigt ofta kan man "käfta tillbaka" på dom människorna - men inte alltid. Det finns tillfällen då man måste välja att vara tyst, trots att hela ens inre är i uppror! Ska man vara politiskt korrekt så är man "diplomatisk" dom gångerna, men hur mycket ska man behöva ge av sin egen energi för att vara "diplomatisk"? Om man går ur en sådan diskussion och mår sämre än innan - då kan man vara säker på att man råkat på en energitjuv!

Precis tvärtom har vi världens BÄSTA människor. ENERGIGIVARNA!!! De kan du inte - på något vis! - få för många av!


En människa, som efter att du pratat med dom, om precis vadsomhelst, får dig att tro du kan bestiga Mount Everest - på en eftermiddag - utan syrgas! Underbara människor! Har du tur så finns dom på jobbet och dom hjälper dig då att klara av vilka motgångar som helst på jobbet! Än bättre är dom omedvetna energigivarna, dom liksom bara ÄR energigivare.

För ett långt och lyckligt liv - sortera bort de icke nödvändiga energitjuvarna (ibland har man inte alltid ett val) och behåll energigivarna för DOM är värda allt guld i världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar